• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • SPOR
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • YAŞAM
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ
  • ASAYİŞ
  • KÜLTÜR SANAT
  • SİVİL TOPLUM SİYASET KADIN EĞİTİM MAGAZİN
  • Ara
SON DAKİKA:
12:24
Türkiye-Suriye Hattında Önemli Gelişme
11:48
Şanlıurfa’da 8 Kilo 240 Gram Esrar Ele Geçirildi
09:48
Şanlıurfa’da Siber Suçlarla Mücadelede Büyük Operasyon
09:30
Şanlıurfa Yolunda Korkutan Yangın: TIR Küle Döndü
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Beyazgül, "İsrail'in olduğu hiçbir yerde huzur yoktur" (video)
GÜNDEM
Yayınlanma: 18 Ekim 2023 - 18:42

Beyazgül, "İsrail'in olduğu hiçbir yerde huzur yoktur" (video)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Filistin için Dua” programında duygulu anlar yaşandı. Başkan Beyazgül İsrail’in olduğu hiçbir yerde mutluluk ve huzur yoktur, kan ve gözyaşı vardır.” Dedi.

GÜNDEM
18 Ekim 2023 - 18:42
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Beyazgül, “İsrail’in olduğu hiçbir yerde huzur yoktur” (video)
İsrail’in Filistin ve Gazze’ye yönelik katliamları Türkiye genelinde protesto edilirken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de Filistin için Dua programı düzenledi. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa kadınların ilgisi yoğun oldu. Ellerinde Türk Bayrakları ve Filistin Bayraklarıyla salonu dolduran yüzlerce kadın Filistin için dua etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Eşi Betül Beyazgül, İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atilla ve çok sayıda STK temsilcisi ile vatandaşlar salonu tamamen doldurdu.

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ANNELERİN, ÇOCUKLARIN AĞLADIĞI YERDE MUTLAKA İSRAİL VARDIR”

İsrail’in Hastaneyi bombalayarak sivil halkı, kadınları ve çocukları öldürdüğünü kaydeden Başkan Beyazgül, “İsrail dün Gazze’deki hastaneyi vurdu. Burada çocuklar, kadınlar sivil halk vardı. İsrail bunların burada olduğunu biliyordu. İsrail’in olduğu hiçbir yerde huzur yoktur. İsrail gittiği hiçbir yere huzur ve barış götürmemiştir. İsrail’in olduğu hiçbir yerde mutluluk yoktur. İsrail’in olduğu her yerde gözyaşı vardır. Annelerin, çocukların ağladığı yerde mutlaka İsrail vardır. İsrail nerede varsa orada huzurdan eser yoktur. Ülkemizde yapılmaya çalışılan hain darbe girişimi olsaydı ne olurdu. Bizim de sonumuz videolarda gördüğünüz manzaraları kendi ülkemizde de yaşayacaktık. O gün hepiniz o sokaklara akın ettiniz. Allah hepinizden razı olsun Cumhurbaşkanı’mızı yalnız bırakmadınız. Biz kendi medeniyetimizi koruduk. İsrail’in insafı, vicdanı yok bunlarda kin, intikam, kibir, insanları küçük görmek var, kendilerinin dışındakileri insan olarak görmemek var. Kendilerini insanlığın efendisi saymak var. Kusura bakmasınlar biz bu topraklarda bin yıldır özgür yaşadık. Özgür yaşamaya da devam edeceğiz. Onların güçlü devlet dedikleri bu devletlere boyun eğmedik eğmeyeceğiz. Sevgi, merhamet, kardeşlik ve şefkat kin ve nefreti yenecektir Zulüm bitecektir inşallah…” ifadelerine yer verdi.

BEHÇET ATİLLA, “MÜSLÜMANLARIN ONURLU DİRENİŞİNİ DESTEKLEYELİM”

İHH Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atilla ise gerek Arakan gerekse Filistin konularında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız bizleri yalnız bırakmadılar. Her zaman destek oldular. Şanlıurfa Böyle bir Başkana sahip olduğu için gerçekten de çok şanslıdır. Filistin’deki Müslümanların onurlu direnişlerini herkesin varıyla desteklemesi gerekir.” Diye konuştu.

DELYKOVİÇ, “BOSNA HERSEK’İN PETROLÜ YOK AMA İMANI VAR”

Bosna Hersek Başkan Yardımcısı Amine Delykoviç de programda bir konuşma yaparak Bosna’da yaşadıkları zorlukları anlattı. Bosna’nın petrol gibi yer altı kaynaklarına sahip olmadığını belirten Delykoviç Bosna Hersek’in imanı vardır.” Dedi. Program Simanur isimli küçük bir kız çocuğunun Kudüs Şiirini okumasıyla sona erdi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Şanlıurfa’da Hemşireler Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Şanlıurfa’da Hemşireler Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Şanlıurfa’da Trafik Haftası İçin Farkındalık Çalışması
Şanlıurfa’da Trafik Haftası İçin Farkındalık Çalışması
Uzman Diyetisyenden Önemli Uyarı: Beslenme Sağlığın Temelidir
Uzman Diyetisyenden Önemli Uyarı: Beslenme Sağlığın Temelidir
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nden Gençlere Spor Hamlesi
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’nden Gençlere Spor Hamlesi
Son Haberler
Şanlıurfa’da Öğrenci Güvenliği İçin Kritik Buluşma
Şanlıurfa’da Öğrenci Güvenliği İçin Kritik Buluşma
Şanlıurfa’da Su Sorunu Esnafı Sokağa Döktü
Şanlıurfa’da Su Sorunu Esnafı Sokağa Döktü
Türkiye-Suriye Hattında Önemli Gelişme
Türkiye-Suriye Hattında Önemli Gelişme
Şanlıurfa Akçakale Gümrük Kapısında Zincirli Protesto
Şanlıurfa Akçakale Gümrük Kapısında Zincirli Protesto
Şanlıurfa’da Hemşireler Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu
Şanlıurfa’da Hemşireler Günü Etkinliği Renkli Görüntülere Sahne...
Vali Şıldak; “Gayret göstereni öne çıkaracağız” (video)
Vali Şıldak; “Gayret göstereni öne çıkaracağız” (video)

Ana Sayfa
GÜNDEM
SPOR
EKONOMİ
SAĞLIK
YAŞAM
BİLİM VE TEKNOLOJİ
ASAYİŞ
KÜLTÜR SANAT
SİVİL TOPLUM
SİYASET
KADIN
EĞİTİM
MAGAZİN
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Karikatürler
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • BİLİM VE TEKNOLOJİ
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • KADIN
  • KÜLTÜR SANAT
  • SİYASET
  • YAŞAM
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Karikatürler
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.